company logo

Prima pagină
CURS FESTIV DE ABSOLVIRE - PROMOŢIA 2016 PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Luni, 30 Mai 2016 10:55

Tinerii liceeni de la Liceul Tehnologic ,,Alexandru Vlahuţă” Şendriceni au sarbătorit  joi, 26 mai 2016, finalul celor patru ani de liceu prin intermediul unui curs festiv emoţionant, de care îşi vor aminti toată viaţa.

 

Cei aproximativ 70 de elevi de clasa a XII-a  au dat startul festivităţilor de absolvire a liceului, festivitatea de acordare a diplomelor de absolvire având loc în localul liceului de la Şendriceni unde diriginţii claselor a XII-a au strigat pentru ultima dată catalogul, au rostit cuvintele de mulţumire si au facut fotografii de grup cu elevii pe care i-au coordonat timp de patru ani.
Lacrimi, regrete, speranţe şi vise s-au perindat prin faţa fiecărui tânăr absolvent de-a lungul celor câteva ore cât a durat unicul eveniment din viaţa lor.

Ceremonia a început cu intonarea  tradiţionalului  ,,Gaudeamus’’ după care directorul liceului, prof. Rotariu Gheorghe a rostit cuvântul de deschidere a festivităţilor:

,,Dragi absolvenţi, stimaţi părinţi şi invitaţi, ne bucurăm foarte mult de această ocazie care ne-a adus împreună în momente de mare sărbătoare pentru liceul nostru! Acest moment reprezintă pentru voi sfârşitul clasei a XII-a şi al celor 4 ani pe care i-aţi petrecut pe băncile şcolii. Această perioadă va rămâne în sufletele voastre ca cea mai vie, mai spontană şi mai frumoasă perioadă a vieţii voastre! Pe lângă toate acestea, aceste clipe reprezintă pentru voi un nou început, de aceea vă spun să fiţi atenţi, perseverenţi şi sârguincioşi! Comportaţi-vă aşa cum v-au învăţat părinţii voştri şi de asemenea cum v-au învăţat profesorii voştri, dovedind că am ştiut să investim bine în voi toată munca şi dedicarea de care am putut da dovadă ca dascăli! Păstraţi-vă aceste momente de neuitat în sufletele voastre mereu!

E un sentiment minunat, sunt mândru că am reuşit să ajung pâna aici”. A fost şi multă muncă, pentru că altfel nu ai cum sa obţii rezultate, dar şi multă susţinere din partea profesorilor. Liceul Tehnologic ,,Alexandru Vlahuţă” Şendriceni este pentru mine o şcoală în care m-am format şi m-am maturizat”, a declarat în discursul său şeful de promoţie, elevul Ibănişteanu Alexandru.

Felicitări tuturor absolvenţilor promoţiei 2016!

ALBUM FOTO

prof. Macovei Adriana-Loredana

Ultima actualizare în Luni, 30 Mai 2016 14:32 Vizualizat de : 3729 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.