company logo

Prima pagină Activităţi Extracurriculare Activităţi educative „Săptămâna legumelor şi fructelor donate”
„Săptămâna legumelor şi fructelor donate” PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Vineri, 25 Noiembrie 2016 21:15

„Fiecare om este obligat să facă bine altora atât cât îi este cu putinţă şi a nu fi nimănui de folos înseamnă a nu valora nimic.” (Descartes)

Campania socială „Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, organizată în perioada 14-18 noiembrie 2016 a implicat strângerea de legume şi fructe de către elevii voluntari SNAC şi donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituţii sociale.

 

 

La Şcoala Gimnazială „Alecu Ivan Ghilia”, structură a Liceului Tehnologic „Al. Vlahuţă” Şendriceni, în cadrul acestei campanii, elevii îndrumaţi de învăţători şi diriginţi au adunat fructe şi  legume pe care le-au donat unei familii cu situaţie materială precară din satul Cobâla, comuna Şendriceni, ce are copii la şcoala noastră.

Apreciem simţul civic al elevilor care şi în acest an au dovedit că a-ţi iubi aproapele nu este o greutate, ci este un lucru nobil, poate chiar o condiţie fără de care un colectiv nu ar funcţiona bine.

Activitatea a fost coordonată de profesoara Dohotariu Nicoleta în colaborare cu următoarele cadre didactice: Grădinariu Violeta, Ciocan Ramona, Lungu Luminiţa, Cohal Mitriţă, Mişcă Mirela, Dăscălescu Dorica, Aburlăciţei Mariana, Ifrim Veronia, Sălăvăstru Romică.

ALBUM FOTO

 

Profesor: Grădinariu Violeta

Ultima actualizare în Vineri, 25 Noiembrie 2016 21:31 Vizualizat de : 3281 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.