company logo

Prima pagină
ZIUA PORŢILOR DESCHISE LA ŞENDRICENI 2017 PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Sâmbătă, 27 Mai 2017 10:33

Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuta Şendriceni a organizat sâmbătă 27 mai 2017 între orele 9-12, la Şendriceni, acţiunea devenita deja tradiţie, ZIUA PORTILOR DESCHISE.

Activitatea s-a înscris în şirul de acţiuni menite să asigure orientarea şcolara şi profesională a absolvenţilor de clasa a VIII-a în vederea continuării studiilor prin liceu sau şcoală profesională.

 

În cursul activităţii absolvenţii claselor a VIII-a însoţiţi de către cadrele didactice au vizitat spaţiile de învăţământ, atelierele de lăcătuşerie, mecanică auto, mecanică agricolă, tâmplărie, construcţii şi instalaţi, industrie alimentară şi patiserie, cabinetele de specialitate, laboratoarele, ferma didactică, şi au putut primi informaţii despre posibilităţile şi oportunităţile oferite de un liceu tehnologic sau o şcoală profesională.

Elevii de clasa a VIII au fost impresionaţi de imensitatea spaţiilor de la Şendriceni, de dotarea deosebită pe care această unitate o pune la dispoziţia elevilor pentru pregătire şi formare profesională, precum şi de oferta mai mult decât generoasă pentru anul şcolar viitor.

ALBUM FOTO

 

Ultima actualizare în Sâmbătă, 27 Mai 2017 10:39 Vizualizat de : 3753 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.