company logo

Prima pagină Activităţi Extracurriculare Activităţi artistice PICĂTURI DE IUBIRE DE ZIUA TA, ŢARA MEA
PICĂTURI DE IUBIRE DE ZIUA TA, ŢARA MEA PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Vineri, 29 Noiembrie 2019 13:28

Mihai Eminescu spunea ,,Patriotismul nu este numai iubirea pământului în care te-ai născut, ci, mai ales, iubirea trecutului, fără de care nu există iubire de țară”. Sub această deviză au pornit și elevii clasei a XI a J, ai Liceului Tehnologic ,,Al.Vlahuță ” Șendriceni, coordonați de doamna prof. Pușcașu Maria Cristina, astăzi, 28.XI.2019 în realizarea unei activități cu titlul ,,Picături de iubire de ziua ta, țara mea”, activitate realizată cu ocazia sărbătoririi zilei 1 Decembrie. Activitatea a fost una interactivă, care a început cu prezentarea importanței zilei de 1 decembrie în cadrul istoriei neamului românesc.

 

Pe lângă informații, elevii au omagiat prin cântece, ca de exemplu, Doamne, ocrotește-i pe români, Acasă-i România, Țara mea-i un colț de rai, versuri și o scenetă, pentru a marca semnificația acestei zile.
,,Când vine vorba de dragoste de țară, părerile sunt împărțite în rândul oamenilor. Este bine ca tinerii să știe de ce trebuie să respecte trecutul, valorile și tradițiile, de ce trebuie să fim mândri că suntem români. De aceea, scopul activității a fost dezvoltarea sentimentului patriotic în rândul tinerilor și nu numai. ”(Prof. Pușcașu Cristina)

Colectivul clasei a XI-a J

ALBUM FOTO

Ultima actualizare în Luni, 02 Decembrie 2019 01:04 Vizualizat de : 325 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.